ngc

NEXT GENERATION COFFEE

RAASTED ORGANIC

År: 2018 — 2020
Kunde: Peter Larsen Kaffe
Opgave: Brand identitet, Emballage design

What I did
Concept — Brand identity — Packaging design — Printed collateral

N.G.C. er et visionært projekt. Siden 2013 har de investeret i unge kaffebønder ved at give dem stipendier i avancerede landbrugsteknikker, og derved sikre deres fremtid og fremtiden for god kaffe.

For at understrege formålet med mærket skrev kaffebønderne en kort erklæring om deres N.G.C. involvering på kaffeposen. Sammen med kaffeposen er der en folder med et interview af nogle af de unge landmænd, som er placeret i en gennemsigtig kaffepose. Brandidentiteten og emballagedesignet er designet som en objektiv ramme for at forstærke bønderne og deres historier.

For at kommunikere mærkets tagline, Coffee with a New Perspective, lavede jeg en illustration af en kop med et øje, der kigger rundt, hvilket giver brandet et moderne look og et markant brandmærke.

Raasted Organic caters to a feminine segment. The beer range are infused with different botanical extracts such as juniper, wood sorrel, roses, ginger, elderflower, guarana ect.. The idea behind the visual identity was to effeminate the poetry of organic brewery as well as the freshness and crisp taste of each single beer.

NGC-LOGO
ngcclose
ceye
3-ngc-skrå
ngc3
ngc-papers
ngcinfo kopi
ngc-poster kopi
ngc-bag
ngc-efford