o0

AND MODEL MANAGEMENT

RAASTED ORGANIC

År: 2017
Kunde: &MM
Opgave: Brand identitet

År: 2017
Kunde: &MM
Opgave: Brand identitet

And Model Management, & M M -  er et modelbureau, der ønskede at understrege deres omhyggelighed, når det kommer til at støtte en etisk modebranche. 

& M M dynamiske brand identitet har et moderne og simpelt udtryk, med reference til fashion industrien. Brandnavnet bliver reduceret til et akronymet for at skille sig ud og fremstå mere bold - hvilket er i fin balance med bureauets overordnede visioner.

Done by Deer er en dansk legetøjs brand, der stræber efter at kombinere moderne skandinavisk design med funktioner, der er sjove og legende for de mindste. 

Jeg designede en ny identitet samt en design formel til Done by Deers emballage. Baseret på deres vision og deres stærke designprofil, skabte jeg en minimalistisk og bold logotype, som består af små bogstaver med reference til deres primære segment. Emballagedesignet er baseret på en formel, der forener et væld af produkter i forskellige størrelser, og samtidig komplementerer æstetikken i Done by Deers stærke designprofil. Resultatet er en simpel, men subtil, identitet, som åbner op for fremtidige produkter og en eventuel segmentudvidelse.

and-model-
amm
setcard
and3
and-model-poster

© 2012—2023

©

View