deerinto

DONE BY DEER

RAASTED ORGANIC

År: 2014
Kunde: Maki A/S
Opgave: Brand identitet, Embalage design

What I did
Concept — Brand identity — Packaging design — Printed collateral

Done by Deer er en dansk legetøjsvirksomhed, der stræber efter at kombinere moderne skandinavisk design med funktioner, der er sjove og legende.

Jeg blev bedt om at designe identiteten og emballagedesignet til Done by Deer. Baseret på deres vision og den stærke silhuet af deres karakteristiske legetøjsdyr, designede jeg en minimalistisk chunky logotype, som består af små bogstaver som en reference til deres spædbørnssegment. For at komplementere logoet og mærkets legende, designede jeg et mærke inspireret af legetøjets markante silhuet.

Emballagedesignet er baseret på en ramme, der forener et væld af produkter i forskellige størrelser og samtidig komplementerer æstetikken i brandets stærke design. Resultatet er en simpel men dyb identitet, som også åbner op for fremtidige produkter og segmentudvidelser.

Raasted Organic caters to a feminine segment. The beer range are infused with different botanical extracts such as juniper, wood sorrel, roses, ginger, elderflower, guarana ect.. The idea behind the visual identity was to effeminate the poetry of organic brewery as well as the freshness and crisp taste of each single beer.

deertype_Tegnebræt 1
deertype_Tegnebræt 1
deer4
deer-mark
deeroutro
deer7
donepack
pack-1
packfull
deer-plate