b000
7

PROJECTS THAT NEVER SAW THE LIGHT
Projekt No. 1/5

RAASTED ORGANIC

MASTER OF BLACK FILTER COFFEE

BRIEF

OBJECTIVE

Kunden ønskede at skabe et mørkt og råt kaffe koncept til et yngre kaffedrikkende segment. Konceptet skulle implementeres i en mobil kaffebar som kun solgte sort filterkaffe - ingen cafe latte, cappucino eller flat white, mælkbaserede kaffevarianter var bandlyst. 

Raasted Organic caters to a feminine segment. The beer range are infused with different botanical extracts such as juniper, wood sorrel, roses, ginger, elderflower, guarana ect.. The idea behind the visual identity was to effeminate the poetry of organic brewery as well as the freshness and crisp taste of each single beer.

KONCEPT

Ideen med Master Of Black filter Coffee konceptet var at genoplive filterkaffe og begrave de mælkebaserede kaffevarianter. Brandet bliver præsenteret af Mr. Black, en skeletmand som fungerer som en protagonist, der repræsenterer den sorte filterkaffe. Der blev skabt et visuelt univers omkring Mr. Black, et univers som ligeledes ville fungere på merchandise af forskellig art og på den måde åbne op for et evt. mersalg. Ydermere forslog jeg en fremtidig strategi, hvor man kunne skabe en modspiller til Mr. Black, altså en antagonist som ville repræsentere de mælkbaserede kaffevarianter. Ideen var solgt og passede perfekt til kunden, som i forvejen har flere mobile kaffeenheder som de tourer rundt med i hele landet. 

PROJEKT STATUS

1. fase af projektet var 90% færdigt, men blev lukket ned, af frygt for udtrykket. Master Of Black konceptet nåede desværre ikke at se ikke at se dagens lys, i denne omgang.

KONKLUSION

CLIENT: ________________
YEAR: 2019
SCOPE: Concept —Illustration —  Brand identity — Packaging design — Printed collateral

What I did
Concept — Brand identity — Packaging design — Printed collateral

b10
b10
b04
coffee-grave
b18
b11
b021

© 2012—2023

©

View